Каква е вашата любовна съвместимост и колко дълго ще продължи вашата връзка    Наистина ли сте намерили голямата любов. Проверете още сега каква е вашата любовна съвместимост и колко процента си подхождате.
    Имате ли желание да разберете колко време ще просъществуват вашите отношения. Ще получите отговор колко точно години или месеци ви остават заедно и дали до живот ще бъдете с партньора си. За да разберете веднага каква е вашата любовна съвместимост и колко дълго ще продължи вашата връзка изпратете SMS съобщениe на номер 1096 с текст lsa и въведете кода който ще получите като обратен SMS за да получите достъп до страниците.    Цена 6 лв. с ДДС. За абонати на Mtel, Globul и Vivatel

Каква е вашата любовна карма и какво ви очаква в любовтаОт рождението си човек носи сложността на пътеката, която му е начертана. Разберете още сега какви са причините да не успявате да постигнете желаното щастие в любовта. Ще получите точна информация в какво се състой вашата лична Любовна карма и как тя може да бъде преодоляна и корегирана.
Искате да знаете какво ви очаква в бъдеще. Разберете още сега каква изненада в любовта е подготвила съдбата за вас през следващите три месеца. Всичко което трябва да направите е да изпратете SMS съобщениe на номер 1096 със съдържание karma и да въведете кода който ще получите като обратен SMS за да получите достъп до страниците.Цена 6 лв. с ДДС. За абонати на Mtel, Globul и Vivatel
Любовeн гадател / Зодиакална съвместимостКакво е името на вашата истинска любов?
Разберете още сега с помощта на Любовния гадател.
От коя зодия е вашият мечтан партньор?
Изчислете вашата зодиакална съвместимост и изберете подходящия партньор.
Искате да знаете дали тя или той ви обича?
Тук ще намерите отговора.
Всичко което трябва да направите е да изпратете SMS на номер 1096 със съдържание svm за мъже и svj за жени и да въведете кода който ще получите като обратен SMS в зоната за жени или мъже за да получите достъп до страниците.

Зона за мъже


Зона за жени


Цена 6 лв. с ДДС. За абонати на Mtel, Globul и Vivatel